Разкървавен и с "една от най-лошите аркади": Кубрат Пулев се завръща на мястото, където "възкръсна" за брутален нокаут (ВИДЕО)


Разкървавен и с "една от най-лошите аркади": Кубрат Пулев се завръща на мястото, където "възкръсна" за брутален нокаут (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

3623 0

След близо година и половина прекъсване Кубрат Пулев се завръща отново на ринга. Българинът ще се изправи срещу Андржей Вавржик в зала "Хангара" в Коста Меса, Калифорния, като това няма да е първият му сблъсък там.

Двубой за историята за Кубрат Пулев

През 2019 година в невероятна битка Кобрата записа една от най-големите си победи. С огромна аркада над окото успя да оцелее в мача срещу Богдан Дину и в рунд №7 успя да го нокаутира за 27-а победа в професионалния бокс.

Още: Кубрат Пулев преди двубоя: Качваме се на ринга и мачкаме, това е единствената цел

Мачът в Калифорния беше един от най-тежките мачове за българина, който получи тежка серия от удари в 4-ия рунд, които доведоха до отварянето на сериозна аркада над лявото око на Кубрат Пулев. Българинът обаче не трепна и използва края на рунда и 5-ия, за да премине в офанзива и да смачка своя съперник.

Така се стигна до 7-ия рунд, в който Пулев прати два пъти в нокдаун своя съперник, а при третия главният рефер взе решение и прекрати мача, провъзгласявайки Кобрата за победител с нокаут.

След победата му кътменът на българина Руди Ернандес обяви колко сериозна е била аркадата. А неговите думи тогава бяха: "това е една от най-лошите аркади, които някога съм виждал".

Още: Кубрат Пулев - Андржей Вавржик по ТВ: Къде да гледаме двубоя на българина?

В Румъния пък скочиха на българина, че е победил с нечисти удари и реферът е помогнал на Пулев, но и Дину пробва немалко мръсни номера, с които да опита да изтръгне победата. Но неуспешно.

Лице в лице преди битката: Кубрат Пулев по-тежък с 4 кг. от съперника си (СНИМКА)

Мощ: Само чудо ще спре Кубрат Пулев и Тервел Пулев - шансовете за загуби са нищожно ниски

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички