Докъде стигна?! Антъни Джошуа се самопредлага за бой срещу Франсис Нгану


Докъде стигна?! Антъни Джошуа се самопредлага за бой срещу Франсис Нгану
Снимка: GettyImages

1817 0

Антъни Джошуа няма да има никакъв проблем да се бие с Франсис Нгану преди края на годината. Това каза неговият промоутър Еди Хърн. Припомняме, че Тайсън Фюри подписа, за да се изправи срещу Олександър Усик в безспорна битка за титлата - очаквана за 23 декември.

Двубоят му с Нгану обаче никак не бе впечатляващ, а победата още по-малко. И така, първото обединение на четири пояса в тежка категория в Рияд сега е изправено пред отлагане до февруари. Но шефовете на саудитския бокс все още искат коледен сблъсък и са преместили фокуса си върху Нгану, за да оглави събитието.

Джошуа се самопредлага...

Хърн има желание Джошуа да се бие преди края на годината и би се радвал да започне преговори за такъв срещу ММА суперзвездата.

"Бихме искали тази битка на 23 декември, няма проблем. Все пак очакваме тази дата за Джошуа. Така че може би ще се свържа с тях и просто ще кажа: "Слушайте, ако имате нужда от опонент за Франсис Нгану, Ей Джей е готов. 23 декември, няма никакъв проблем".

"Бих искал малко повече време за промоция, за да направя тази битка това, което е, която е една от най-големите битки в света. Но ако това е датата, която е била предложена, тогава няма проблем". А по-рано пък стана ясно, че Нгану ще иска реванш от Фюри.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички