Нгану с една "молба" до Усик: Камерунецът желае реванш срещу Фюри


Нгану с една "молба" до Усик: Камерунецът желае реванш срещу Фюри
Снимка: GettyImages

1733 0

Почти седмица след загубата от Тайсън Фюри на боксовия ринг в Саудитска Арабия - Франсис Нгану, пожела да излезе отново на ринга срещу Циганския крал и да вземе своя реванш.

Очаква се обаче, че следващият мач на Фюри ще бъде срещу Олександър Усик, който вече беше в процес на разработка преди битката Фюри-Нгану дори да се случи. Съобщава се, че тяхната безспорна битка за титлата в тежка категория ще се проведе през февруари, но Нгану се надява, че може по някакъв начин да се срещне отново с Фюри преди това.

"Ако Усик може да излезе и да ме остави да се бия с Фюри, ще се бия с Фюри. Тогава ще ги оставя да правят каквото искат. Ще се върна, може би ще направя някоя ММА битка и ще се върна и ще се изправя срещу някого в бокса. Планирам да се бия потенциално два пъти следващата година, може би февруари или март", заяви Нгану за популярната медия "TmZ".

Припомняме, че битката между Фюри и Нгану предизвика голям отзвук, тъй като редица експерти вярваха, че победител трябва да бъде камерунецът, а не Циганския крал. Дерек Чисора пък бе на 100% прав как точно ще се развие битката в Рияд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички