Тайсън Фюри се подигра на Антъни Джошуа: Срамно е, моли се като дете


Тайсън Фюри се подигра на Антъни Джошуа: Срамно е, моли се като дете
Снимка: Getty Images/Guliver

2183 0

Тайсън Фюри заяви, че Антъни Джошуа се е държал "засрамващо" и е бил като "дете" при "моленето му" да се бие в в боксовата галававечер за световната титла на "Циганския крал". Джошуа иска да се срещне с Дионтей Уайлдър, когато Фюри бие срещу Олександър Усик в първия по рода си обединителен двубой за четири пояса в света в тежка категория.

А Фюри използва момента, за да се подиграе на британския си съперник, като каза: "Той срещу Уайлдър? Битката на най-големите загубеняци? Отидете и си направете собствено шоу". 35-годишният Фюри ще се завърне на ринга в събота (28.10) срещу бившия крал на UFC Франсис Нгану в Рияд, Саудитска Арабия.

Фюри с подигравка към Джошуа

След това Тайсън се очаква да излезе на ринга с другия непобеден в тежка категория Усик и то още през декември. А Фюри, който два пъти победи Уайлдър, беше подигравателен към надеждите на Ей Джей да се изправи срещу същия американец на мега събитието.

"Наистина е доста засрамващо, когато има бивш световен шампион в тежка категория, който моли за битка, моли се да бъде в галавечерта. Той дете ли е или какво? Иска да влезе в моята ъндъркарта?".

Джошуа обаче изглежда вярва, че битката му с Уайлдър вече е в графика. "Ако започнат тази безспорна битка, която се очертава от известно време, то ъндъркартата трябва да е зрелищна,  с мен и Уайлдър". А вече се появи поредно потвърждение за битката между Фюри и Усик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички