Британски боксьор призова: Дайте битка на Нгану с Усик или Джошуа, Фюри е смазан психически


Британски боксьор призова: Дайте битка на Нгану с Усик или Джошуа, Фюри е смазан психически
Снимка: GettyImages

1183 0

Британският боксьор в супер средна категория Карл Фрох отправи съвет към Франсис Нгану след боя му с Тайсън Фюри. Камерунецът загуби от Циганския крал, но мнозина боксови анализатори определиха, че това се е случило след истински грабеж на ринга.

Според Фрох Нгану трябва да се изправи срещу още някой боксьор, тъй като е показал, че е достатъчно подготвен за топ битки. Съгласи се също така, че именно той е трябвало да победи Фюри.

Нгану - готов за още големи битки

"Бих му дал още една или две битки на ниво топ 10 или топ 15, бих го поставил на ринга с някой като Дерек Чисора или дори с Дилиън Уайт от такова ниво. Джоузеф Паркър се боксира онази вечер и всъщност изглеждаше доста добре, а той е само на 31. Може би все още има кариера пред себе си, но на такова високо ниво", заяви Фрох пред "Talk Sport".

"Може да използва късмета си и да хвърли просто на зарове. Ако може да си осигури битка с някой като Усик или Антъни Джошуа, или реваншс Фюри, то трябва да го направи. Той взе много пари и вярва в големите битки, така че защо да не се върне на ринга за още".

Що се отнася до Фюри, Фрох смята, че подобно представяне може да повлияе на психическото му състояние. "Да загуби битка, която си мисли, че ще спечели много лесно, това е огромен психологически удар за него. Той влезе там с очакване да спечели тази битка, без никакъв проблем, малко раздвижване и спаринг и в крайна сметка се озова в наистина състезателен боксов мач и всички смятат, че е загубил този мач". Самият Фюри се появи брутално посинен само 24 часа след мача.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички