Как Кубрат Пулев се пропука: Бомбардиране с ъперкъти от Антъни Джошуа (ВИДЕО)


Как Кубрат Пулев се пропука: Бомбардиране с ъперкъти от Антъни Джошуа (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/Getty Images

18934 0

ВАЖНО: Мачът на Антъни Джошуа в Лондон няма да се излъчва от българските канали - традиционни или платени. Все пак има начин да наблюдаваме случващото се в Лондон - гледайте мача на Антъни Джошуа срещу Франклин (информация тук)!

Бившият световен шампион в най-тежката категория при мъжете в бокса Антъни Джошуа се завръща на ринга. Британецът ще направи опит да се върне на победния път, тъй като към момента е в серия от две поредни загуби. И двете поражения - нанесени от украинеца Олександър Усик, който му отне коланите.

Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин е най-зрелищният двубой в бокса към момента за 2023-та година. Двамата се изправят един срещу друг в събота към неделя от около 00:00 часа българско време.

Как Джошуа победи Пулев със залог световната титла?

Любопитното е, че последният случай, в който Антъни Джошуа записа победа на ринга, бе срещу българския боксьор Кубрат Пулев. Родният състезател бе претендент за световната титла на 12-и декември 2020 година.

Тогава двамата се срещнаха в Лондон ("Уембли"). Българинът успя да се задържи в мача до деветия рунд, въпреки че на няколко пъти бе пращан в нокдаун. В крайна сметка Джошуа успя с четвъртия път, в който го прати на земята.

Първите два случая бяха в третия рунд, като ъперкът бе в основата на втория - в края на рунда. Въпреки катастрофалния рунд той се съвзе за четвъртия и дори го спечели по точки.

Деветият рунд бе и последният. Джошуа успя да повали за трети път българина след бомбардиране с ъперкъти. Пулев отново се изправи, но веднага след това бе ударен с десен от Джошуа, с който го нокаутира и спечели.

Припомнете си убийствените поредни ъперкъти на Джошуа срещу Кобрата, при които българинът се пречупи - чрез видеото по-долу в материала. Именно от тях трябва да се пази и Джърмейн Франклин.

Гледайте завръщането на Джошуа на ринга - ето как! 

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички