Джошуа захапа Фюри: Има 2 добри битки и е превъзбуден, да внимава какво си пожелава


Джошуа захапа Фюри: Има 2 добри битки и е превъзбуден, да внимава какво си пожелава
Снимка: Getty Images/Guliver

3406 0

Световният шампион в тежка категория и носител на поясите на IBF, WBO и IBO - Антъни Джошуа, "захапа" носителя на четвъртия престижен пояс в бокса в тази категория WBC - Тайсън Фюри. За сблъсък между двамата започна да се говори, след като Фюри победи Уайлдър и му отне титлата и феновете започнаха да мечтаят за британски сблъсък за обединяване на титлите.

"Той има две добри битки за своята кариера, по мое мнение - срещу Кличко и срещу Уайлдър. Той успя да спечели и двете и затова сега е превъзбуден. Но той трябва да бъде внимателен какво си пожелава, защото "младите пушки" идват" - заяви Джошуа.

За този момент обаче сблъсък между AJ и Фюри няма как да се осъществи. Първо Джошуа трябва да защити IBF колана срещу българина Кубрат Пулев, което е планувано за 20-и юни в Лондон, а освен това ще има сблъсък Тайсън Фюри - Дионтей Уайлдър 3, като ще се състои на 18-и юли.

Все пак, преговори в тази посока се водят от Един Хърн, който нападна журналисти, които изразиха мнение, че Хърн не "движи нещата в тази посока": "Разбира се, по дяволите, че съм говорил с Боб Аръм. Първо, преговарях битката срещу Пулев с него. Колко пъти съм говорил с Боб Аръм за последните 3 седмици? Половин дузина, дузина. Колко пъти съм говорил с Аръм след битката на Фюри? Четири пъти. Разбира се, че съм говорил с Боб. Мислите ли, че Боб няма да ми се обади и да говори с мен за това?".

Междувременно, Антъни Джошуа заяви, че никога преди не е бил толкова развълнуван, защото отново е в Лондон и ще се бие срещу труден съперник. Вижте подробности - в този материал на SportLive. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички