Джошуа преди боя с Кубрат Пулев: Никога не съм бил толкова развълнуван


Джошуа преди боя с Кубрат Пулев: Никога не съм бил толкова развълнуван
Снимка: Guliver/GettyImages

1872 0

Световният шампион Антъни Джошуа заяви, че никога не е бил толкова развълнуват, както сега, подготвяйки се да защитава световните си титли в тежка категория срещу Кубрат Пулев преди потенциален изцяло британски сблъсък с шампиона на WBC Тайсън Фюри.

"Никога преди не съм бил толкова развълнуван. Отново съм в Лондон, на домашна почва, и ще се бия срещу труден съперник. Тренировките вече започнаха, така че съм на по-добро място в сравнение с миналата година поради поуките, които си взех и Пулев определено ще разкрие някои нови умения и стил на ринга", заяви Джошуа.

Освен това Ей Джей посочи и какви са разликите между Пулев и Анди Руси, срещу когото загуби в първия двубой. "Руис е далеч по-нисък, по-широк. Пулев е по-висок, по-слаб физически, така че ще се нуждая от различна стратегия и тактика", сподели 30-годишният боксьор.

Джошуа си върна коланите на WBA, IBF и WBO, след като надигра Анди Руис-младши с единодушно съдийско решение по точки в Саудитска Арабия през декември. По този начин британецът се реваншира за първото поражение в професионалната си кариера в Ню Йорк миналия юни. Сега му предстои двубой с Пулев на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ на 20 юни в Лондон. А възможно ли е върлуващият коронавирус да провали двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички