Хърн: Разбира се, че съм говорил с Аръм за мач Фюри - Джошуа, този дядка...


Хърн: Разбира се, че съм говорил с Аръм за мач Фюри - Джошуа, този дядка...
Снимка: Getty Images/Gulliver

4756 0

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн се ядоса на думите на Франк Уорън и Боб Аръм, че не е разговарял с тях за мач между клиента му и Тайсън Фюри. Уорън и Аръм са ко-промоутъри на Циганския крал, а желанието на Хърн е да организират заедно мач за безспорната титла в тежка категория между Джошуа и Фюри. Разбира се, за да има такъв мач, трябва и двамата британци да победят в следващите си двубои. През юли Фюри ще се бие за трети път с Дионтей уайлдър, а през юни Ей Джей ще мери сили с българина Кубрат Пулев.

"Разбира се, че съм говорил с Боб Аръм. Първо, преговарях за мача с Пулев с него. Колко пъти съм говорил с Боб Аръм през последните три седмици? Половин дузина, дузина? Колко пъти съм говорил с Аръм от битката с Фюри? Четири пъти. Разбира се, че съм говорил с Боб Аръм! Мислите ли, че Боб няма да ми се обади и да говорим за това? Той беше първият, който ми се обади. Този дядка е над всичко, като плъх нагоре по дренажна тръба", заяви промоутърът на Джошуа пред iFL Tv.

"Не съм виждал интервюто на Франк, където казва, че Боб не е разговарял с мен. Добре. Слушайте, не сме си разменили договори, но сме имали няколко разговора за Фюри-Джошуа. Говорихме как би работила битката, как ще работят телевизионните оператори. Не беше изготвяне на договор, но беше разговор между двамата за най-големия мач в бокса. Имам пълен картбланш от Джошуа, за да уредя този двубой. Няма причина да не го направим сега. Всички искат този бой. Това прави следващите два двубоя още по-интересни, полуфинали преди финала", допълни Хърн. А ето какво каза Аръм по-рано по темата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички