Джошуа: Бих се боксирал с Фюри и без 8-те милиона от билети


Джошуа: Бих се боксирал с Фюри и без 8-те милиона от билети
Снимка: Оф. профил на Джошуа във Фейсбук

2327 0

Британската звезда Антъни Джошуа заяви, че евентуалната загуба на доходи от билети не би го накарала да откаже мач с Тайсън Фюри за обединяване на титлите в тежка категория. Както е известно, заради пандемията от коронавирус всички боксови мачове бяха отложени, като не е ясно кога боксът ще се завърне, още повече пред публика.

"100% бих се боксирал за 8 милиона долара по-малко, 100% бих се възползвала от възможността да се бия. Когато се биете пред 80 000 души, независимо дали ви харесва, или не, има огромно въздействие върху психиката ви, върху вашата увереност. Аз се раздавам за тълпата", коментира боксьорът пред "DAZN".

"Така че, да, би било трудно да се бия без тълпата там да се забавлява. Но победата е победа и тя влиза в историята. Ако Еди Хърн каже, че е успял да осигури битката с Тайсън Фюри, но тя е зад затворени врати, бих я приел. Ако не я приема сега, не мисля, че Тайсън Фюри ще бъде насреща в момента, в който нещата се оправят. Трябва да се възползвам от възможността докато я има", допълни Джошуа. А кой е новият претендент за един от коланите на звездата вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички