Джошуа: Очаквам с нетърпение мача с Пулев, готов съм за война


Джошуа: Очаквам с нетърпение мача с Пулев, готов съм за война
Снимка: Getty Images/Gulliver

1445 0

Звездата в тежка категория Антъни Джошуа премина успешно теста за коронавирус, преди да влезе в балона за мача с Кубрат Пулев. Двубоят е на 12 декември и британецът призна, че е подготвен за "експлозивна" среща със своя опонент.

"Тялото ми е просто съд, който носи мозъка ми, така че тренирам мозъка си повече от тялото си. Готов съм за война, готов съм за битка. Ще дойде моментът, когато ще тръгнем на война. Очаквам с нетърпение тази дата. Привилегия е да се състезаваш", заяви Джошуа пред Sky Sports.

Регистрация в DAZN - как да се абонираме за Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа

Британецът коментира и необичайната обстановка, в която ще се боксира, а именно - пред 1000 души. "Това е извън моя контрол, така че трябва да го приема нормално. Харесва ми, ще бъде интимно. Приятно е за феновете. Това е нещо специално - да гледате битка за титлата в тежка категория сред 1000 души, когато обикновено има десетки хиляди души", отбеляза боксьорът.

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в Европа, но няма да предава сблъсъка във Великобритания и Ирландия. Ако сте на територията на Великобритания или Ирландия, няма да можете да гледате мача през платформата DAZN.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички