Промоутърът на Джошуа: Пулев е много опасен, има сходен стил с Антъни и Кличко


Промоутърът на Джошуа: Пулев е много опасен, има сходен стил с Антъни и Кличко
Снимка: Gulliver/GettyImages

18247 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, сподели, че световният шампион е напълно концентриран за двубоя срещу Кубрат Пулев, който ще се проведе на 20 юни в Лондон. Хърн заяви, че Кобрата може да удря много сило, но е сигурен, че Джошуа ще го нокаутира.

"Джошуа е на 100% фокусиран върху двубоя с Пулев, готвейки се невероятно представяне на на един от най-добрите в стадиони в света пред 70 000 души. След него ще се придвижим и за двубой през декември. Пулев е непобеждаван от доста време и преди стигна до двубой с Джошуа, но се контузи. Той обаче работи и се върна отново", заяви Хърн пред Sky Sports.

"Трябва да останем фокусирани и да се уверим, че няма да пропуснем нещо, да спечелим полуфинала и след това да организираме един от най-великите боксови двубои за всички времена", допълни Хърн, визирайки за обединителен двубой за всички титли.

Относно Пулев, Хърн добави още: "Пулев може да удря и е много опасен - той е голямо момче и технически е много солиден, Беше страхотен аматьор и сега има звездна професионална кариера. Има подобен стил като Джошуа и Кличко, но сега е моментът за Ей Джей да се върне към стария си стил, да стъпи напред и да бъде разрушителен. Срещу Пулев може да се наслаждава. Ще видите последователен Джошуа, който ще нокаутира Пулев". А на каква клауза са държали от щаба на Джошуа за двубоя с Кобрата - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички