Кубрат Пулев изригна след критиките: Когато смачкам Джошуа, ще се бия с Фюри и Уайт


Кубрат Пулев изригна след критиките: Когато смачкам Джошуа, ще се бия с Фюри и Уайт
Снимка: Instagram

2480 0

Българската звезда в професионалния бокс Кубрат Пулев отвърна на критиките и на Дилиън Уайт, и на Тайсън Фюри, които се изказаха доста остро срещу него. Кобрата заяви, че е готов да се бие и срещу двамата, след като "смачка" Антъни Джошуа.

"Уайт е срам за бокса. Най-големият страхливец в тежка категория! Имаше 3 шанса да се бие за световните титли и ги отказа всички. Единият беше срещу мен за правото на претендент №1 във версия IBF. Тогава вместо него излезе Хюи Фюри. Защо сега иска мач с Антъни Джошуа?

Имаше „златен“ шанс миналия май месец, когато Джошуа трябваше да проведе задължителна защита. Защото тогава отказа? Уайт и Фюри имат най-големите усти в бокса, но поне Фюри притежава топки. И нека не забравяме, че и двамата отхвърлиха предложения за битка с мен в миналото. Когато смачкам Джошуа, ще се бия и с двамата, по всяко време и на всяко място", заяви Кубрат Пулев на официалната си страница. А кое е слабото място на Джошуа, според промоутъра и защо Пулев има шанс да го победи вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички