Дионтей Уайлдър разкри новия си смразяващ прякор и предупреди Антъни Джожуа и Джоузеф Паркър


Дионтей Уайлдър разкри новия си смразяващ прякор и предупреди Антъни Джожуа и Джоузеф Паркър
Снимка: GettyImages

1462 0

Дионтей Уайлдър разкри новия си смразяващия прякор като предупреждение към Джоузеф Паркър и останалите от тежката категория. Американският бивш световен шампион на WBC в тежка категория винаги се е наричал "Бронзовия бомбардировач".

Това е препратка към бронзовия медал, който той спечели на Олимпиадата през 2008 г., и почит към легендата в тежка категория Джо Луис, който беше наричан "Кафявият бомбардировач".

Заплаха от Уайлдър чрез нов прякор

Още: Франк Уорън с прогноза: И Дионтей Уайлдър, и Антъни Джошуа може да загубят мачовете си

Дионтей Уайлдър с нов зловещ прякор!

Уайлдър – считан за един от, ако не и за най-силния атакуващ боксьор в историята – сега прие ново име в чест на силата си. "В края на деня хората имат какво да правят. Те искат да дойдат и да видят битка, а след това искат да купонясват. Така че, когато ме гледате, дори не мигайте, ще ви дам това, което искате да видите"

В днешно време се казвам "Приспиващия доктор". И определено имам лекарство в дясната си ръка, така че се надявам да си носи възглавница и одеяло. През нощта става малко хладно". 38-годишният Уайлдър влиза в битката с 42 нокаута в 43 победи и победата над Паркър ще го отведе до мечтания сблъсък с Антъни Джошуа следващата година.

Как и кога да гледаме боксовата галавечер на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър - Денят на Страшния съд? 

Още: Гледай Дионтей Уайлдър - Джоузеф Паркър НА ЖИВО - ето как и кога!

Още: Гледай Антъни Джошуа - Ото Валин НА ЖИВО - ето как и кога!

Галавечерта "Денят на Страшния съд" ще събере на ринга 16 от най-добрите представители в различните "тежки" категории в бокса. Най-интересните двубои пък са с участието на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, които един след друг ще се изправят съответно срещу Ото Валин и Джоузеф Паркър. 

Гледайте Джошуа - Валин и Уайлдър - Паркър с абонамент в DAZN

Паметната галавечер на Джошуа и Уайлдър ще се излъчат в България, но не и от българска телевизия. Родните фенове на бокса имат възможност да гледат целия боксов спектакъл в събота вечер с регистрация и абонамент в DAZN (линк към платформата). 

Още: "Скоростта на Шугър Рей, силата на Форман и психиката на Тайсън" - това ли е перфектният боксьор? (ВИДЕО)

Събитието е част от "pay-per-view" програмата на компанията, като цената за България е най-ниска в световен мащаб - 29.99 лева. Повече информация за излъчването и абонаментните планове за галата на Джошуа и Уайлдър тук!

Кой е най-изгодният и най-добрият начин да гледаме двубоите на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички