"Скоростта на Шугър Рей, силата на Форман и психиката на Тайсън" - това ли е перфектният боксьор? (ВИДЕО)


"Скоростта на Шугър Рей, силата на Форман и психиката на Тайсън" - това ли е перфектният боксьор? (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

7017 0

Бившият шампион на WBC Дионтей Уайлдър се завръща на ринга след пауза от повече от 1 година. Бронзовия Бомбардировач ще се изправи срещу Джоузеф Паркър в една от най-силните боксови гали в модерната история - Денят на Страшния съд. 

В навечерието на двубоя на бившите световни шампиони, американецът беше помолен да коментира как би изглеждал перфектеният боксьор в неговите очи. И, докато изборът му определено е много добър, то на феновеоте веднага направи впечатление, че изпуска някои от най-великите представители в спорта. 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и

Перфектният боксьор според Дионтей Уайлдър 

Най-добрият американски боксьор при тежките в момента обяви в ексклузивно видео как би изглеждал перфектният атлет в спорта. И изборът му е наистина впечатляващ, въпреки че пренебрегна легенди като Мохамед Али, Ленъкс Люис, Роки Марчиано и много други. Ето и как Уайлдър описа "перфектния боксьор": 

  • Правият удар: Лари Хоумс, лесен избор.
  • Психика: Томи Хърнс плюс Майк Тайсън
  • Дърдорко: Джеймс Тоуни
  • Удари в тялото: Рой Джоунс Джуниър
  • Скорост на удара: Шугър Рей Ленард
  • Сила на удара: Джордж Форман
  • Шоумен: Това е принц Хамед
  • Брадичка: Витали Кличко
  • Движение с глава: Изборът е Вини Пазиенза

Можете да видите видеото на Уайлдър във видеото под статията. "Перфектният боксьор на Уайлдър" е част от промоцията на голямата галавечер "Денят на Страшния съд", която се очертава да е събитие №1 в бокса за 2023 година! 

Как и кога да гледаме мачовете на Джошуа и Уайлдър? 

Двамата тежкоатлети за пръв път се качват на един и същ ринг в една и съща вечер! В събота (23.12) и двамата имат много сериозни противници, а ако спечелят мачовете си, то със сигурност през март ще се изправят един срещу друг в един от най-дългоочакваните дуели в професионалния бокс! 

Гледайте Джошуа, Уайлдър, Паркър и

Иначе, в събота вечер е цялата галавечер "Денят на Страшния съд", която включва 8 епични дуела. Главните събития на вечерта са сблъсъците Дионтей Уайлдър - Джоузеф Паркър и Антъни Джошуа - Ото Валин! За радост на боксовия фен, събитието ще бъде излъчено в България, но само от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация и абонамент). 

Заради мащаба на събитието, галавечерта е платена (pay-per-view събитие). Стойността на цялата гала е 29.99 лева, като това е най-ниската цена в почти цял свят. Повече информация за абонамента и закупуването на събитието в DAZN четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички