Дионтей Уайлдър или Владимир Кличко: Кой притежава по-силен удар?


Дионтей Уайлдър или Владимир Кличко: Кой притежава по-силен удар?
Снимка: Guliver/GettyImages

1611 0

Британецът Тайсън Фюри смята, че ударите на Дионтей Уайлдър с нищо не превъзхождат бившия световен шампион в тежка категория Владимир Кличко. Фюри, който има честта да е побеждавал и двамата боксьори, не смята, че ударите на "Бронзовия бобмардировач" са толкова тежки, колкото биват представяни.

Уайлдър е известен с мощното си дясно кроше, което е поваляло не един или двама боксьори, а сред тях е и Тайсън Фюри, който няколко пъти се озова на пода в първия мач между двамата. Това обаче не бе достатъчно за победа на американеца, а в реванша Фюри не му остави никакви шансове.

"Не мога да кажа, че Уайлдър е човекът с най-силен удар в историята на бокса, защото не съм се бил с хората от предишните епохи",  започна Фюри. "Не мисля, че Уайлдър удря по-силно от Владимир Кличко. Влад имаше унищожителна сила в ръцете и спечели далеч повече мачове от Дионтей", добави още британецът.

"При Уайлдър нещата не опират толкова до силата. Той пуска бързи удари и често не можеш да ги видиш. Но, както видяхте, човек може да бъде нокаутиран от всеки, особено ако не забележи удара", коментира Фюри, който успя да нокаутира своя съперник в последната им среща на боксовия ринг.

Преди двубоя Уайлдър - Фюри II Владимир Кличко направи прогноза за мача, която обаче остана далеч от истината. Какво прогнозира украинският боксьор - припомнете си в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама