Кличко за реванша: Или Фюри ще спечели по точки, или...


Кличко за реванша: Или Фюри ще спечели по точки, или...
Снимка: Getty Images/Guliver

2940 0

Бившият хегемон в бокса в тежка категория Владимир Кличко сподели очакванията си от предстоящия сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Британецът и американецът се срещат в мач-реванш в ранните часове на 23 февруари. Залогът в мача е титлата на Уайлдър на WBC. 

"Срещал съм се на ринга с Фюри и съм правил спаринг с Уайлдър. Добре знам на какво са способни тези момчета. Мисля, че има два възможни изхода: или Фюри ще победи по точки, или ще го нокаутират. Много ще зависи от това в какво психологическото състояние ще излязат боксьорите в мача. Тук е важна психологията, а не физическата форма", коментира украинецът, цитиран от Boxing Scene".

Всичко интересно преди, по време и след битката в "Града на греха" може да следите в нашия сайт, а също така не пропускайте да следите НА ЖИВО Дионтей Уайлдър - Тайсън Фюри в Sportlive.bg.  

Както е известно, Фюри и Уайлдър премериха сили за първи път през декември 2018 година. Тогава мачът завърши с равен след съдийско решение, но според мнозина, Фюри е заслужавал да спечели. А какви ще са хонорарите на двамата бойци вижте в този материал. 

Какво показа кантарът преди Уайлдър - Фюри вижте в тази статия!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички