Дерек Чисора също се произнесе и прогнозира нокаут на Джошуа - Усик II


Дерек Чисора също се произнесе и прогнозира нокаут на Джошуа - Усик II
Снимка: Getty Images

6098 0

Много професионални боксьори направиха своите прогнози за предстоящия мегасблъсък в Джеда, Саудитска Арабия между Антъни Джошуа и Олександър Усик. Сега към тях се присъедини и британецът Дерек Чисора, който заяви, че очаква Ей Джей да нокаутира своя съперник.

"От това, което видях от Ей Джей по време на тренировките и лагера му, тези удари, крошета и ъперкъти чисто и просто изглеждат смъртоносни. Новият му треньорски екип го е подготвил добре и мога да гарнтирам, че Антъни ще спечели с нокаут", категоричен бе Чисора пред "talkSPORT".

"Ще бъде страхотно, ако той спечели, но ако загуби ще трябва да се върне крачка назад и да си заслужи отново битка за поясите. Аз обаче очаквам той да покаже агресия, да си свърши работата в събота и да се върне с гръм и трясък", добави още британецът.

Чисора и Олександър Усик излязоха на ринга през есента на 2020 година, а тогава украинецът бе поизпотен от своя съперник и спечели с единодушно решение след 12 рунда. Британският боксьор познава отлично украинецът и изглежда добре знае от какво се нуждае Ей Джей срещу него.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Зеленски наля масло в огъня преди битката на Усик с Джошуа.

Всичко най-интересно около сблъсъка Джошуа - Усик четете на SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички