Дерек Чисора направи категорична, но и странна прогноза за Тайсън Фюри - Франсис Нгану


Дерек Чисора направи категорична, но и странна прогноза за Тайсън Фюри - Франсис Нгану
Снимка: GettyImages

4924 0

Един от най-добрите британски боксьори в тежка категория - Дерек Чисора, направи своята прогноза за предстоящото зрелище в Саудитска Арабия между Тайсън Фюри и Франсис Нгану. 

Прогнозата на Дел Бой

Чисора познава отлично Фюри, с когото се е бил цели три пъти, като е губил и в трите случая. Освен това Дел Бой е много добър приятел с него и ще го подкрепи в битката му срещу Нгану. Въпреки това, британецът вярва, че камерунското страшилище може да повали световния боксов шампион на земята.

"Очевидно това е много голям боксов мач. Аз вярвам, че Тайсън ще спечели, но Нгану не трябва да се подценява. Франсис е способен да повали Фюри на земята", категоричен е Чисора, цитиран от "Daily Mail".

Определено Фюри е големият фаворит, той също така бе подкрепен и от много други величия в бойните спортове. На Нгану обаче не трябва да се гледа с лека ръка. ММА страшилището е с рекордно тегло и притежава изключително силен удар, който би разтърсил всеки.

Кога Фюри и Нгану ще премерят сили?

Двамата ще се изправят един срещу друг на 28 октомври в Саудитска Арабия. Това ще бъде официален дебют за Нгану на боксовия ринг и 35-и мач в кариерата на Циганския крал. Срещата Фюри - Нгану ще може да проследите пряко в ефира на DAZN.com.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички