6 хранения в деня, 6000 калории и картофи на закуска: Диетата на Тайсън Фюри, за да смачка Франсис Нгану


6 хранения в деня, 6000 калории и картофи на закуска: Диетата на Тайсън Фюри, за да смачка Франсис Нгану
Снимка: GettyImages

2284 0

Няма съмнение, че Тайсън Фюри е сред най-великите боксьори, които някога са се били в тежка категория. И докато британецът чака битката с Олександър Усик за обединяване на всички колани, ще предложи малко шоу на феновете си с битка срещу бившия ММА боец Франсис Нгану.

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

В Рияд двамата състезатели се изправят един срещу друг в съботен двубой (28.10), който макар да е без залог предполага много зрелище. Преди подобни сблъсъци винаги буди любопитство как бойците се подготвят. А при Фюри явно това означава с много храна.

Двата най-важни фактора? Храната и тренировките

Един от "ритуалите" на Фюри включва цели 6000 калории на ден и печени картофи за закуска. Според диетолога на 35-годишния боец - Джордж Локхарт, любимите храни на Фюри са черен пудинг, риба и всичко пикантно.

Едва ли е изненада, че не е фен на зеленчуците и би ял предимно пилешки хапки. В седмицата преди двубой той обикновено започва със закуска в 10 часа сутринта и след това яде отново в 13:00, 15:00, 18:00, 21:00 и полунощ.

В седмицата преди двубой той обикновено се присмива на закуската си в 10 часа сутринта, след което яде отново в 13:00, 15:00, 18:00, 21:00 и полунощ. Това означава, че Фюри си осигурява около 6000 калории на ден - почти три пъти повече от калориите на средностатистическия мъж. Локхарт твърди, че този огромен прием помага да се увеличи максимално количеството енергия в деня на битката и помага да се отстрани умората.

Фюри срещу Нгану - само в стрийминг платформата DAZN

Нгану - Фюри е поредното спортно събитие, което ще бъде в Саудитска Арабия, като Франсис вече хвърли сериозни закани към съперника си. Кога, къде и от колко часа може да следите двубоя - вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички