Победен от Кубрат Пулев дава съвети на Джошуа как да се справи с българина


Победен от Кубрат Пулев дава съвети на Джошуа как да се справи с българина
Снимка: БГНЕС

2616 0

Подценяването на Кубрат Пулев е единствено отговорност на Антъни Джошуа. Това е посланието, което Хюи Фюри е дал на британеца. Боксовият сблъсък - Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа е в събота вечер на "Уембли Арена".

Джошуа се завръща на ринга за първи път от повече от година, защитавайки коланите си в тежка категория, а Пулев е задължителният претендент на IBF. Ей Джей е големият фаворит за победа в битката, но опонентът му може да се похвали с впечатляваща автобиография, след като само веднъж загуби в професионалната си кариера и то срещу Владимир Кличко.

ЕТО КОЙ ЩЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО МЕЖДУ ПУЛЕВ И ДЖОШУА

Пулев има 28 победи на своето име, една от тях срещу Фюри по точки през октомври 2018 г. И роденият в Стокпорт разкри пред феновете какво Джошуа може да очаква от българина. "Той ще създаде проблеми на Джошуа в ранните кръгове и след това няма нужда да го оставя да задържа удара си", каза Фюри пред Sky Sports.

„Ако остави Пулев да използва удара си, той ще има проблеми. Не му позволявайте да се чувства удобно. Мисля, че темпото на Пулев спада в последните рундове. Очевидно имах рана и не беше есно, след като заложих всичко в третия рунд. В осмия той започна да забавя темпото. Защитата му беше по-пробиваема и тогава успях да го разклатя. Но нямах енергия да го довърша". А как може да се регистрирате в DAZN и да се гледате пряко сблъсъка между Кубрат и Джошуа - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички