Джошуа: И аз не бих отстъпил мястото си на Фюри, ако бях Пулев


Джошуа: И аз не бих отстъпил мястото си на Фюри, ако бях Пулев
Снимка: Getty Images/Gulliver

3373 0

Британската звезда в бокса в тежка категория - Антъни Джошуа, обяви, че ако беше на мястото на Кубрат Пулев, не би отстъпил правото си да се бие с него на Тайсън Фюри. Двамата британци държат най-важните титли в категория, съответно 3 са в Джошуа и 1 е във Фюри, като желанието им е да се изправят в бой за обединение на всички титли. Преди това обаче и двамата имат договорени мачове, Джошуа - с Пулев, а Фюри - с Дионтей Уайлдър.

Кобрата и неговият екип няколко пъти споменаха публично, че няма да отстъпят правото си на битка със звездата, дори и срещу седемцифрена сума. Джошуа обяви, че разбира своя следващ противник.

"Ако трябва да бъда честен, ако бях на мястото на Пулев, и аз не бих отстъпил. Значи, Пулев има правото да прави това, което иска. Той е в позицията да се бие с мен. Така че, ако иска възможността да се бие, той се придържа към оръжията си. Но ако иска да види двамата световни шампиони на Великобритания да се сблъскат, тогава ще отстъпи. Но това са единствените варианти", коментира британецът пред IFL TV.

"Ако иска да се бие с мен и е уверен в себе си, да дойде. Или ако предпочита да седне и да гледа какво се случва с мен и Тайсън Фюри, тази опция също е налице. Но ако трябва да съм честен с вас, преговорите ми с Пулев бяха малко по-различни. Мисля, че Фюри има много неща, които трябва да разреши с Уайлдър", каза още Джошуа. А защо той обяви, че не би се боксирал със завърналия се в спорта Майк Тайсън вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички