Хърн очаква Джошуа - Пулев да даде тласък на британската икономика


Хърн очаква Джошуа - Пулев да даде тласък на британската икономика
Снимка: БГНЕС

2524 0

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, обяви какви големи очаквания има от предстоящия мач между неговия клиент и Кубрат Пулев. Според него, този двубой би могъл да даде тласък на британската икономика, която буксува заради пандемията от коронавирус.

"Бих искал да видя един от двубоите във Великобритания... Надявам се, че може би правителството ще каже: "Трябва да сме сигурни, че този двубой ще се проведе тук, така че, ще помогнем за финансирането. Не става въпрос само за двубоя, а за това, което той прави за икономиката", коментира Хърн за подкаста Pound for Pound.

Той потвърди думите на Боб Аръм, че обмислят битката да се проведе в страната, пред зрители, но малко на брой. Първоначално мачът бе планиран да се проведе на стадиона на Тотнъм.

"Защо да не можем да отидем в зала "Роял Алберт" или "Олимпия" и да направим мача за 1000 души? Събитие с блясък, да предложим на хората срещу много пари вечеря преди мача, парти, питиета и всички да са на няколко метра разстояние един от друг", заяви промоутърът. А от щаба на Пулев нямат против мачът да се проведе и без публика (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички