Боксов треньор към Джошуа: Пулев е хитър и подценяван, не е лесно да го надвиеш


Боксов треньор към Джошуа: Пулев е хитър и подценяван, не е лесно да го надвиеш
Снимка: Getty Images/Guliver

1784 0

Треньорът и чичо на Тайсън Фюри - Питър, отправи предупреждение към световния шампион Антъни Джошуа относно двубоя му с Кубрат Пулев. Според Фюри шансовете на българина не са никак малки и може да изненада сериозно Джошуа. Двубоят Пулев - Джошуа трябваше да се проведе на 20 юни в Лондон, но заради пандемията не се състоя. От тогава двете страни така и не успяват да се договорят за нова дата.

Според Питър титлите на Антъни отново може да му се изпълзнат, ако не се възползва от шансовете си срещу българина. "Пулев е много потаен и ще бъде в топ кондиция, той е готов за този мач. Има много добра брадичка. Пулев е много подценяван боксьор, много е неудобен. Трябва да го пречупиш и Ей Джей ще трябва да използва шансовете си в този мач, защото просто няма да има възможност да изпълни двойната комбинация с дясната ръка на Пулев, независимо колко агресивен е“, анализира Фюри за Sky Sports.

Ей Джей трябва да го приеме и да бъде експлозивен, но в същото време ö умен. По-младият е фаворит, но както казах, Пулев не е лесен, защото е много хитър, професионален боксьор. Това не е мач с бутане, а много сериозна битка. Когато хората в бокса са известни, всички очакват те да победят, но случаят в този мач не е такъв. Този мач е опасен за него. Ако не е концентриран на 100%, може да му се изплъзне отново. Ако влезе в рутина, Пулев може да те излъже. Определено това не е мач, в който Джошуа да бъде пасивен, защото това ще пасне перфектно на Пулев. Не е лесно да го надиграеш в бокса". А на каква нетрадиционно място може да се проведе двубоят между Джошуа и Пулев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички