Кубрат Пулев вече е спечелил мача с Тайсън, защото е смачкал по-добрият Фюри


Кубрат Пулев вече е спечелил мача с Тайсън, защото е смачкал по-добрият Фюри
Снимка: Instagram

20965 0

Боксьор №1 на България Кубрат Пулев е убеден, че ще спечели евентуална битка с Тайсън Фюри, защото вече е победил по-добрият Фюри - неговият братовчед Хюи. Това разкри пред "World Boxing News" неговият мениджър Ивайло Гоцев, споделяйки че българинът смята по-младия Фюри за по-добър боксьор от непобедения на ринга Крал на ромите. 

Кобрата все още няма дата за мача си с Джошуа, тъй като екипът на британеца категорично отказва двамата да се бият извън Великобритания, но няма проблем да чака, защото вярва, че ще бие и Антъни, и Фюри, за да стане абсолютен световен шампион в тежка категория на професионалния бокс

"Кубрат има ясна нагласа - нека те си планират каквото искат, пък аз ще стигна до заветния двубой с Тайсън Фюри. Защото една победа над Антъни Джошуа ще направи битката с Фюри истински епичен двубой", коментира Гоцев пред WBN. 

"Кобрата вече е бил единия Фюри. И вярва, че Хюи е по-добрият боксьор измежду двамата. Що се отнася до мача с Джошуа, светът се нуждае от този двубой. Хората се нуждаят от един спектакъл, една епична битка и нещо, което да ги разсее от това, което се случва в света. 

Ще дадем на света тази възможност да види една битка по правилата между двама гладиатори", коментира още Гоцев. 

Това обаче не беше всичко от мениджъра на Пулев. Той коментира конкретно липсата на дата за двубоя и отправи жестоки критики към Джошуа и екипа му за действията около двубоя (вижте подробности тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички