Еди Хърн с налудничави идеи за мястото на Джошуа - Пулев: Замък, лодка или луксозен хотел


Еди Хърн с налудничави идеи за мястото на Джошуа - Пулев: Замък, лодка или луксозен хотел

921 0

Все по-налудничави идеи възникват в главата на промоутъра на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, относно мястото, на което да се проведе двубоя между британеца и българският претендент Кубрат Пулев.

Самият Хърн осъзнава и признава колко странно звучат тези предложения, но не се притеснява да ги сподели на глас. Той не е сигурен дали в първоначално плануваната арена (и все още фаворит за място на сблъсъка) - зала "О2" в Лондон, ще могат да се поберат 16 000 души през ноември.

"Други идеи, които имаме, е да има 1000 души на някое странно и чудато място. Имам няколко неща в своя ръкав. Говорим за замъци, луксозни хотели и дори лодка" - сподели Хърн. "До ноември дали ще може да има 16 000 души в "О2"? За момента сме с вързани ръце" - чуди се той.

Преди време промоутърът призна, че Хърватия е предложила за арена на сблъсък свой колизеум, като още тогава сподели, че идеята го радва и че е отворен за всякакви нетрадиционни предложения. Преговорите с Тайсън Фюри и неговият агент вървят далеч по-гладко и дори вече е постигнато споразумение, информират медиите на Острова.

А преди дни Ивайло Гоцев призна, че и той, и Кубрат Пулев са много разочаровани от Антъни Джошуа, който се интересува само от пари.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Амос Юга - футболистът-пощальон, на чиято мечта попречи Юмтити от Барселона

ЦСКА отново привлече интересни играчи, като на фокуса ни е френският халф Амос Юга. Кариерата му е изпълнена...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама