Кубрат Пулев е съгласен да се бие с Антъни Джошуа на кораб


Кубрат Пулев е съгласен да се бие с Антъни Джошуа на кораб
Снимка: Instagram

2508 0

Българският боксьор Кубрат Пулев, който е претендент за световната титла в тежка категория на IBF и ще се изправи срещу Антъни Джошуа в опит да я грабне, призна налудничавата възможност двамата да се боксират на луксозен кораб.

Припомняме, че преди дни промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, призна, че има някои наистина необичайни идеи като бой на кораб, в замък или в луксозен хотел. Оказва се, че Кобрата няма нищо против такъв вариант и е готов да се изправи срещу британеца навсякъде.

"По принцип сме идейни и гъвкави, но чак до там не бяхме стигали във фантазиите си. Въпреки всичко, не ми се струва нереално. Като го изговорихме с тях, те казаха, че много сериозни хора имат интерес от такъв мач на круиз. Готов съм" - сподели Пулев пред bTV.

"За мен е без значение. В крайна сметка е важен мачът, подготовката и как ще се представя. Да отида, да победя и да донеса световната титла в България. Ако не, ако той оваканти титлата, което също ме съмнява, че може да се случи, защото много пъти споделя, че може да има мач с Тайсън Фюри другата година. Фюри пък има с Уайлдър. Ако оваканти титлата, играя със следващия, който е Чарлс Мартин от Съединените щати. Това са двата варианта" - каза още българинът.

А мениджърът му Ивайло Гоцев призна, че Кубрат Пулев е разочарован от Антъни Джошуа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички