Гоцев: Кубрат Пулев е разочарован от Джошуа, аз също


Гоцев: Кубрат Пулев е разочарован от Джошуа, аз също
Снимка: Sportlive/Тодор Маргаритов

1796 0

Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, заяви, че Антъни Джошуа и промоутърът му - Еди Хърн, се интересуват само от парите, които прибират за своите мачове. Той заяви, че Пулев е разочарован от следващия си съперник, тъй като звездата се е устремил към мача си с Тайсън Фюри. Боят между двамата британци ще донесе на Джошуа много повече пари, отколкото този с Пулев.

"Възхищавах се на този човек, наистина мислех, че той е вторият заради начина, по който се справи с Кличко. Това беше епична битка. Мислех, че има нещо много специално в Ей Джей, но какво разочарование!", заяви Гоцев, цитиран от worldboxingnews.net.

"Кубрат е доста разочарован от шампиона. Ей Джей има намаляващ интерес и не иска този мач, защото хонорарите от мача с Тайсън Фюри - 100 или 200 милиона, са близо. За тях всичко, което има значение са парите. За нас става въпрос за чест и уважение. Уважаваме спорта. Този договор беше подписан с кървава пот и сълзи, това не е игра. Това е сериозен спорт, при който хората рискуват живота си", каза още мениджърът на българския боксьор. Наскоро Фюри предупреди Джошуа, че ще му е трудно срещу Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички