Боб Аръм постави Джошуа на заден план и пожела битка между Фюри и Усик


Боб Аръм постави Джошуа на заден план и пожела битка между Фюри и Усик
Снимка: Getty Images

2494 0

Промоутърът на Тайсън Фюри - Боб Аръм, направи любопитно предложение за следващ мач в тежка категория. Ако Фюри победи Дионтей Уайлдър в предстоящата им трета и последна битка, то британецът да се изправи срещу новия световен шампион Олександър Усик, който наскоро отне титлите на Антъни Джошуа.

Това предложение е малко вероятно да се случи, тъй като от щаба на Джошуа вече активираха клаузата за реванш и се очаква нов мач между Усик и Ей Джей през пролетта на 2022 година. Въпреки това Аръм смята, че светът на бокса ще иска да види час по-скоро мач за определянето на абсолютен шампион в тежка категория.

„Ако Фюри спечели, светът на бокса ще иска да види как двамата шампиони ще определят един безспорен", каза Боб Аръм. "А след това победителят ще е задължен да се бие с Джошуа, така че той не губи своя шанс", добави промоутърът, успокоявайки Ей Джей, че ще дойде и неговия ред.

В неделя сутрин българско време Тайсън Фюри ще защитава шампионския си пояс на Световния боксов съвет (WBC). Ако го защити, следващата цел на Фюри ще е мач срещу Антъни Джошуа, който обаче преди това трябва да си върне шампионските пояси от Усик. 

А ето коя телевизия ще излъчва боксовия спектакъл Фюри - Уайлдър в България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички