Ето го извънземния костюм на Дионтей Уайлдър, с който смята да "погребе" Тайсън Фюри (ВИДЕО)


Ето го извънземния костюм на Дионтей Уайлдър, с който смята да "погребе" Тайсън Фюри (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3911 0

В ранните часове на 10 октомври (неделя) Дионтей Уайлдър ще се изправи за трети път срещу Тайсън Фюри в спор за световната титла в тежка категория на WBC!

Двамата ще се бият в Лас Вегас, за да решат веднъж завинаги спора помежду си, след като в първата среща феновете на бокса станаха свидетели на равенство, а във втората Циганският крал победи Бронзовия бомбардировач с технически нокаут в 7-ия рунд.

След втората битка 35-годишният американецът обвини Фюри, че е имал скрито оръжие в ръкавиците си, а по-късно се оправда и с тежестта на костюма си, заради която е бил много изтощен...

Сега обаче, Уайлдър е взел всички мерки това да не се повтори и ще излезе на ринга със специално изработен костюм на дизайнера Космо Лобино, който ще бъде много по-лек и удобен:

"Ще бъде много по-лек и също така изглежда невероятно. Уайлдър е толкова щастлив. Костюмът пасва идеално. Дионтей е готов да убива! Червеният цвят, който съдържа, означава погребение. Това ще бъде погребението на Тайсън Фюри", каза самият Лобино пред "TMZ" преди зрелищния мач.

В ТОЗИ МАТЕРИАЛ можете да видите най-епичния момент от първото издание на Фюри - Уайлдър!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички