Как и защо Уайлдър постави несъществуващ свой нокаут срещу Фюри в своя топ 3? (ВИДЕО)


Как и защо Уайлдър постави несъществуващ свой нокаут срещу Фюри в своя топ 3? (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

9726 0

Дионтей Уайлдър счита своя нокдаун в 12-ия рунд срещу Тайсън Фюри от първата им битка за нокаут, защото вярва, че съдията не е отброил секундите правилно. Тогава двамата си теглиха здрав бой, а в последния рунд Уайлдър бе много близо до успеха. В крайна сметка обаче срещата завърши наравно.

При въпросния случай Уайлдър намери опонента си с безпощадна "кука" с лявата ръка, а Фюри падна на ринга и изглеждаше сякаш няма да се изправи отново. Все пак той го стори в последния възможен момент, но това не пречи на Дионтей да го брои като нокаут в своя полза, въпреки че никъде в официалните записки не е така.

"Най-добрите ми нокаути? Толкова са много. Ще кажа тези, които ми изкачат в съзнанието на момента. Бърмейн Стивърн - вторият мач - трансформирах се. Беше много лудо изживяване. Артур Шпилка. Шпилка е другият.

И 12-ият рунд - нокаутът срещу Фюри, защото със сигурност нокаутирах задника му. Спечелих тази битка - не само заради това, че го нокаутирах и реферът му даде повече време, защото усети, че това е правилно поради същността на боя. Това бе много голям мач, имаше огромен залог и понякога съдиите си казват, че правят това, което е най-добро за спорта, а не това, което е по правилата.

Със сигурност го нокаутирах. Съдия бе Джай Рейс и ако погледнете негови други мачове, ще видите, че ги прекратява по-рано. Понякога дори не им е дал опит да се изправят и маха с ръце за край. Когато нокаутирах Фюри, видях как очите му се превъртат, не само, че чух как броенето на съдията. Видях как вените му изскочиха от главата и знаех, че има сътресение. Това трябваше да е край на мача" - заяви Уайлдър.

А как ТВ водеща, прочула се с комплимент за сперма, разпали война между Фюри и Уайлдър?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички