ТВ водеща, прочула се с комплимент за сперма, разпали конфликт между Фюри и Уайлдър


ТВ водеща, прочула се с комплимент за сперма, разпали конфликт между Фюри и Уайлдър
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

18892 0

Телевизионната водеща Кейт Абдо успя да разпали конфликт между боксовите звезди в тежка категория Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър преди техния сблъсък №3 на ринга този уикенд. Абдо, която преди време се прочу с комплимент за спермата на бащата на двама боксьори, отново привлече вниманието към себе си.

Кейт Абдо имаше никак леката задача да води пресконференцията на Фюри и Уайлдър, които не са сред най-възпитаните боксьори. Тайсън Фюри има репутацията на скандалджия и крал на така наречения "траш-толк", срещу който малко боксьори могат да запазят самообладание. Уайлдър също поддава срещу пиперливия език на Фюри и отново влезе в конфронтация с британеца.

Промоутърът на Тайсън Фюри Боб Аръм обаче е категоричен, че причината за поредната кавга между двамата боксьори е водещата Абдо, която умишлено ги провокирала да се скарат. Фюри и Уайлдър си размениха грозни обиди и обвинения, а Абдо е единствено наливаше масло в огъня.

Фюри и Уайлдър ще се боксират в събота срещу неделя в Лас Вегас в сблъсък, който трябва да сложи точка на спора между двамата и да определи шампиона на Световния боксов съвет (WBC). Всичко най-интересно преди боксовия сблъсък ще намерите ТУК!

ГАЛЕРИЯ НА ПРОВОКАТИВНАТА ВОДЕЩА КЕЙТ АБДО (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички