Ивендър Холифийлд бе нокаутиран от Витор Белфорт пред погледа на Доналд Тръмп (ВИДЕО)


Ивендър Холифийлд бе нокаутиран от Витор Белфорт пред погледа на Доналд Тръмп (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

13320 0

Четирикратният световен шампион в боксовата тежка категория Ивендър Холифийлд се завърна на ринга срещу бившия шампион в лека тежка категория на UFC Витор Белфорт и мачът не продължи много дълго!

По регламент трябваше да бъдат изиграни най-много 8 рунда, но всичко приключи за минута и 49 секунди пред погледа на бившия американски президент Доналд Тръмп, който бе коментатор на срещата. 

Още от началото на мача Витор Белфорт показа, че не смята да се застоява на ринга и на два пъти свали на земята 58-годишния американец - първият път с ляво кроше, а вторият път с комбинация от удари. Холифийлд все пак се изправи, но след третата канонада съдията реши да спре мача и така той загуби с технически нокаут 11 секунди преди гонга!

"Малко е тъжно, но каквото, такова. Мисля, че спирането на мача беше лошо решение. Съдията трябваше да се успокои, не трябваше да спира мача толкова бързо. Той е силен, но аз не бях наранен. Нямаше удар, който да ме нарани наистина. Свали ме, но аз загубих равновесие. След това ме удари и с рамо", каза Холифийлд след срещата.

44-годишният Витор Белфорт бе попитан дали изпитва угризения от това, че се е бил с 14 години по-големият от него бивш боксьор и отговори красноречиво:

"Видяхте ли какво се опита да направи? Той се опита да ме нокаутира. Това е битка, а моят стил винаги е бил такъв."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички