Бивш претендент за титлите на IBF, WBO, IBO и WBA: Пулев ме впечатли, но не ме изненада


Бивш претендент за титлите на IBF, WBO, IBO и WBA: Пулев ме впечатли, но не ме изненада
Снимка: Gulliver/Getty Images

2585 0

Бившият претендент за световната титла в тежка категория Брайън Дженингс стана поредният, според когото мачът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев е трябвало да бъде прекъснат в третия рунд, когато българската звезда, сериозно разтърсен от ударите на британеца, му обърна гръб на ринга.

"Представянето на Джошуа определено беше добро. Мисля, че битката трябваше да бъде спряна в трети рунд, веднага след като този човек започна да обръща гръб и да бяга. Когато направите това и покажете, че не искате да се биете, тогава трябва да дадеш зелена светлина. Тук човек не трябва да брои до осем, а да приключи битката. Той повече не искаше да се бие", заяви американецът, който има 28 мача като професионалист. Спечелил е 24 от тях, 4 е загубил.

"Впечатли ли ме, че Пулев издържа до девети рунд? Това е работата на бойците и той успя в това. Няма да кажа, че това не ме впечатли, но не бях изненадан. Той направи това, което правят добрите бойци. Видях, че Кубрат е способен на това. Той свърши страхотна работа, оцелявайки до по-късните рундове", допълни 36-годишният боец пред iFL TV. A колко време ще е нужно на Кубрат, за да стигне до нов мач за световната титла, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички