Къде британска звезда видя сексапил в мача Джошуа - Пулев?


Къде британска звезда видя сексапил в мача Джошуа - Пулев?
Снимка: Gulliver/Getty Images

2585 0

Една от големите фигури в британския професионален бокс Крис Юбанк изрази по любопитен начин радостта си от успеха на Антъни Джошуа над Кубрат Пулев в събота вечер. Както е известно, звездата на Острова свали българина в нокаут в 9-ия рунд на мача в Лондон.

"Няма нищо по-секси от палав малък ъперкът", написа Юбанк в Туитър след победата на своя сънародник. Както е известно, Джошуа създаде големи проблеми на Пулев с четири поредни ъперкъта, преди да го нокаутира.

Попитан за тези удари след мача, световният шампион на WBA WBO и IBF в тежка категория ги посвети на Майк Тайсън. Американската легенда навремето е просвал на ринга много противници със своите ъперкъти.

Иначе, преди сблъсъка на "Уембли арена" Крис Юбанк бе предвидил победа за Пулев. "При нормални обстоятелства мачът е за Антъни. Но след като няма нищо нормално в наши дни, бих заложил на победа на Пулев, ако залагах, разбира се", бяха думите му. А вече на българска земя, Кобрата посочи, че е видял страх в очите на Джошуа (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички