Боб Аръм вярва, че Кубрат Пулев ще се възползва от голямата слабост на Джошуа и ще го нокаутира


Боб Аръм вярва, че Кубрат Пулев ще се възползва от голямата слабост на Джошуа и ще го нокаутира
Снимка: Instagram

2481 0

Промоутърът на Кубрат Пулев - Боб Аръм за пореден път прогнозира шокираща победа за Кобрата срещу Антъни Джошуа, която ще разтърси събитията в тежка категория. Според него британецът има слабо място и Кобрата ще се възползва от него.

"Едно е да се боксираш и да тичаш из ринга, като правиш впечатление, че си втори Мохамед Али, когато се бориш с дебелия, затлъстял Анди Руис - но ще бъде различна история, когато се бориш с подготвения Пулев, който е в отлична форма и добър боксьор.

Вярвам, че Кубрат ще може да се справи с Джошуа със способности и ще има възможност да го притисне и да го нокаутира. Пулев е много силен, така че Джошуа няма да може да бяга и да прави това, което направи на Руис в реванша", заяви Боб Аръм пред Betway Insider.

"Пулев има способността да подгони Джошуа и да го излъже, така че вярвам, че Пулев не само ще спечели битката, но и ще я спечели с нокаут. Промотирахме Руис 30 пъти и през повечето време той имаше проблеми с въздействието на опонентите с неговата сила. Фактът, че той толкова опустоши Джошуа, ми показва, че Джошуа има голяма слабост и това е неспособността му да нанесе удар. Не съм глупак, говоря за това, което съм видял. Видях как Антъни Джошуа е нокаутиран и не беше толкова отдавна".  Междувременно, Джошуа обяви, че се е съгласил да се бие с Кобрата за доста по-малък хонорар - ето какво сподели.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички