Отзивите след кантара: Джошуа е мотивиран, а Франклин не спря да говори за з@#&*ка на Ей Джей


Отзивите след кантара: Джошуа е мотивиран, а Франклин не спря да говори за з@#&*ка на Ей Джей
Снимка: Getty Images

1184 0

Кантарът преди боксовия сблъсък между Антъни Джошуа и Джърмейн Франклин приключи. Двамата ще премерят сили утре (1 април) на "O2 Arena" в Лондон, а на днешното събитие стана ясно, че Ей Джей (115) е с 9 килограма по тежък от Франклин (106).

Веднага след кантара двамата боксьори застанаха пред камерата на "DAZN" и споделиха очакванията си за мача.

Ей Джей се чувства невероятно

"Чувствам се супер, настроението е страхотно. Имам своя план, ментално съм подготвен и съм готов за война. Ще видим дали ще се стигне до нокаут", каза Джошуа. 

"Знам, че имам възможността да го го нокаутирам. Вярвам в моите умения. Моля се на Бог, пък каквото ще да става. Благодаря на всички, които дойдоха. За мен това е чест, благодаря на всички. Виждам, че имаме и много нови почитатели, добре дошли в бокса", добави още бившият шампион.

Франклин не спря да говори за з@#&*ка на Джошуа

"Имаме нова стратегия. Работим здраво в моя лагер и чакаме с нетърпение събота. Ей джей е по-тежък, но сме готови за всичко. Не се страхувам от него, той първо трябва да се добере до мен", каза Джърмейн Франклин.

"Чувствам се комфортно. Очаквам двубоя с нетърпение, арената е огромна, а на ринга ще бъдем само аз и той. Ще спечеля на всяка цена, ще го поваля на з@#&*ка му", добави още боксьорът.

Как да гледаме боксовия спектакъл Джошуа - Франклин?

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg.

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички