Антъни Джошуа обяви нокаута на годината: Десен прав, удар в тялото и десен в брадичката (ВИДЕО)


Антъни Джошуа обяви нокаута на годината: Десен прав, удар в тялото и десен в брадичката (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

7052 0

Бившият световен шампион Антъни Джошуа се готви за важната си битка срещу Ото Валин в боксовата гала "Денят на Страшния съд" в Рияд. На ринга там ще излезе и Дионтей Уайлдър срещу Джоузеф Паркър, като при две победи ще се стигне до мечтан сблъсък в тежка категория. А именно Уайлдър срещу Джошуа.

Антъни Джошуа избра най-доброто от бокса през 2023 година

Преди това обаче и двамата трябва да свършат работата си на ринга тази вечер в Саудитска Арабия. Преди боя си днес Антъни Джошуа направи бърза равносметка като избра най-силните моменти за бокса през 2023 година.  "Един от най-добрите двубои, които гледах тази година беше между Кейти Тейлър и Шантел Камерън. Моят избор за боксьор на годината ще е Лий Ууд, имаше прекрасна година", избра категорично боксовата звезда.

Още: Еди Хърн чака чудеса от Антъни Джошуа, обясни как е бил преобразен от новия си треньор

След това трябваше да посочи и избора си за най-добър нокаут, като без никаква изненада избра свой. "Така, най-добрият нокаут на годината, ако мога да го опиша или да си го спомня добре, беше на 12-ти август в O2 "Arena". Двама тежкоатлети се сблъскаха. Прав удар в главата, удар в тялото, и здрав десен право в брадичката. Браво на него!".

Любимият нокаут на Джошуа!

Тогава AJ се изправи срещу Роберт Хелениус, когото нокаутира в седмия рунд, за да стигне до втора поредна победа. Първоначално трябваше да се изправи срещу Дилиън Уайт, но той даде полжителна допинг проба. Това доведе до смяна на съперника броени дни преди сблъсъка.

Как да гледаме битките на Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър? 

Още: Треньорът на Уайлдър: Джошуа удря като никой друг, но не помня кога го видях за последно

Галавечерта "Денят на Страшния съд" се очертава да бъде боксово събитие №1 не само за годината, но и за последните поне 5 години. Антъни Джошуа се изправя срещу Ото Валин, докато Дионтей Уайлдър ще се бие срещу друг бивш световен шампион в лицето на Джоузеф Паркър.

Единственият начин да гледаме шоуто в Саудитска Арабия, което включва 8 зашеметяващи боксови двубоя, е чрез стрийминг платформата DAZN (линк към платформата). Компанията ще излъчи всички битки за вечерта, тъй като държи правата в световен мащаб. 

За да можем да гледаме галавечерта, трябва да имаме абонамент (месечен или годишен) и платен "pay-per-view" пакет. В момента има действаща промоция (над 50% отстъпка) от абонаментните планове при покупка на pay-per-view пакета. Той е на стойност 29.99 лева за абонатите в България (Как да гледаме Джошуа и Уайлдър, колко струва и още подробности тук).

Още: Първият треньор на Майк Тайсън подкрепи Валин, очаква Антъни Джошуа да получи подарък за победата

Президентът на WBC обяви големия залог в мача Антъни Джошуа - Дионтей Уайлдър

"Денят на страшния съд" с Джошуа и Уайлдър: Само майстор може да познае 8-те победители - шансовете на всеки

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички