Тайсън Фюри последва Дионтей Уайлдър и също пуска свое собствено парче


Тайсън Фюри последва Дионтей Уайлдър и също пуска свое собствено парче
Снимка: Getty Images

1403 0

Световният шампион в тежка категория на бокса - Тайсън Фюри, ще дебютира с песен с цел набиране на средства за благотворителна кауза.

Циганския крал ще направи кавър на емблематичното парче на Нийл Даймънд "Sweet Caroline". Британецът ще го направи с цел набиране на средства за каузата Talk Club, която помага на мъже, борещи се с депресията и психични проблеми.

На боксовите фенове им е добре известно, че Фюри се бореше с депресивни състояния преди време, а дори самият той призна, че е имал период от живота си, в който е обмислял да се самоубие. Напоследък много спортни звезди взимат отношение по темата депресия, а изглежда сега към тях се присъединява и Циганския крал.

Очакванията са, че Тайсън Фюри ще запише парчето скоро и то ще бъде официално пуснато в YouTube и останалите платформи за музика на 11 ноември - малко преди началото на Световното първенство по футбол в Катар.

Съвсем наскоро пък Дионтей Уайлдър пусна дебютния си видеоклип към песента "Everytime".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички