Антъни Джошуа и Тайсън Фюри преговарят за два мача през 2021 г.


Антъни Джошуа и Тайсън Фюри преговарят за два мача през 2021 г.
Снимка: Getty Images/Guliver

1738 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа е напът да сключи договор за два мача срещу Тайсън Фюри през 2021 година. Това обяви неговият промоутър Еди Хърн пред Sky Sports. Двамата британски боксьори са притежатели на всички пояси в тежка категория, а битка между двамата би определила абсолютния световен шампион.

"Вероятно сделката ще бъде за два мача. Това не фигурира като условие в договора, но така беше в сделката между Уайлдър и Фюри, така че е вероятно това да бъде така и в този случай", заяви Хърн. Промоутърът обаче не забравя, че преди това неговият клиент трябва да се изправи срещу Кубрат Пулев, който е задължителен претендент за титлата на IBF, докато Дионтей Уайлдър по всяка вероятност ще потърси нов сблъсък срещу Циганския крал.

"Имах разговор, който гласеше: "Уайлдър няма да отстъпи, ние ще се погрижим за този мач, а вие се погрижете за мача с Пулев, но нека се договорим от сега за 2021-ва". Нямаме никакъв проблем да подпишем още сега за двубой през 2021-ва", коментира Хърн.

Освен това промоутърът на Ей Джей коментира и кога най-рано ще се състои мачът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички