Антъни Джошуа: Готов съм за война срещу Кубрат Пулев


Антъни Джошуа: Готов съм за война срещу Кубрат Пулев
Снимка: Getty Images/Guliver

2266 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа предупреди претендента за титлите Кубрат Пулев, че е "готов за война" преди сблъсъка им на "Уембли Арена" в Лондон в събота вечер. Джошуа ще защитава шампионските си пояси срещу Кобрата, който получава втори шанс да се качи на световния връх в тежка категория.

След като вчера Пулев и неговият щаб официално влязоха в така наречения балон, в който всички участници в галавечерта са напълно изолирани, за да се изключи риска от заразяване с коронавирус, днес това стори и Джошуа, след като премина успешно през тест за наличието на COVID-19.

"Тялото ми е само съд, който носи мозъка ми, така че тренирам повече мозъка, отколкото тялото. Готов съм за война, готов съм за битка. Ще настъпи часът, който ще даде начало на войната. Чакам с нетърпение този момент. За мен е привилегия да съм на ринга", заяви Ей Джей пред "Скай Спортс" при влизането си в балона.

Мачът между Джошуа и Пулев ще бъде изгледан на живо само от 1000 зрители заради ограниченията във Великобритания заради пандемията от коронавирус. "Ще бъде странно. Това е извън моя контрол, така че аз трябва да държа нещата под контрол. Харесва ми, ще бъде интимно. Ще е хубаво за феновете. Това ще е един специален момент за тях, да гледат мач за световната титла в тежка категория сред хиляда души, когато обикновено присъстват десетки хиляди", коментира британецът.

Двубоят между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев ще се състои в събота в Лондон, като се очаква да започне не преди полунощ. Междувременно мениджърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев посочи най-голямата грешка в подготовката на Джошуа, която ще му коства всичко (подробности тук).

Регистрирай се и гледай Пулев - Джошуа в DAZN тук!

ВАЖНО: DAZN ще излъчи мача Пулев - Джошуа в България и част от Европа, но не и във Великобритания и Ирландия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички