Когато Антъни Джошуа "побесня, заплаши и почти налетя на бой на репортер" (ВИДЕО)


Когато Антъни Джошуа "побесня, заплаши и почти налетя на бой на репортер" (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

7947 0

Представете си да интервюирате Антъни Джошуа и изведнъж да тръгне да ви налита и рязко да смени тона, защото сте попитали грешния въпрос. Е, един репортер знае точно какво е това чувство. Става въпрос за случай отпреди няколко години.

Британецът е абсолютен шампион и яростен боец на ринга, но извън него е скромен и сдържан човек. А явно има и много добри актьорски умения, тъй като в онзи случай решава да се пошегува сериозно с интервюиращия го. Това става след първия въпрос на репортера.

"Не сте ли твърде добър и мил, за да сте боксьор" - се обръща той към световния шампион и остава стъписан от случилото се след това. Двамата са на ринга, а Джошуа започва да обяснява колко неприятен му е този въпрос, как повече никога не трябва да посмее да му го задава и как има лоши спомени от този въпрос и започва да се вбесява.

"Попитай ме този въпрос отново, ако мислиш, че съм твърде мил, попитай ме този въпрос отново, за да видиш дали се шегувам. Хората твърде често ми задават този тъп въпрос. Изглеждам ли ти сякаш се шегувам? Не ми задавай втори въпрос, слизай от ринга" - са някои от думите на AJ.

В крайна сметка се появява усмивка на лицето му в края, двамата започват да се смеят заедно, а репортерът се шегува, че през цялото време е знаел, че не е сериозен и че не се е изплашил. Реакциите и физиономията на лицето му обаче не говореха за това. Вижте хумористичното видео по-долу.

Регистрирай се и гледай бокс в DAZN тук!

А каква е най-голямата грешка в подготовката на Антъни Джошуа за мача с Кубрат Пулев, която ще му коства всичко?

ВАЖНО: DAZN ще излъчи мача Пулев - Джошуа в България и част от Европа, но не и във Великобритания и Ирландия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички