Антъни Джошуа предупреди Кубрат: Вече съм по-мъдър и не искам да губя отново


Антъни Джошуа предупреди Кубрат: Вече съм по-мъдър и не искам да губя отново
Снимка: Guliver/GettyImages

1896 0

Антъни Джошуа предупреди Кубрат Пулев, че няма да се изправи пред същото „малко кученце“ в събота, с което първоначално е трябвало да се срещне преди три години. Припомняме, че преди 3 години срещата бе отменена заради контузия на българина, с Ей Джей обяви, че сега вече се чувства много по-мъдър.

"По отношение на Пулев преди три години може би щеше да е твърде рано за мен. Сега съм по-опитен. По-мъдър съм. Загубил съм битка и никога повече не бих искал да загубя. Преживях голяма част от кариерата си, като дори не знаех какво правя. Просто се биех. Наблюдавах битките си онзи ден - гледах как Ерик Молина се бие онзи ден, гледах малко как се бие Карлос Такам, гледах как се бие Владимир Кличко и бях като „Уау“, как бях в този тип на битки с малкото опит, който имах. Като гледам кой съм днес, обичам да размишлявам много и си мисля „бях малко кученце“, заяви той пред Daily Mail.

Сега се чувствам по-силен, чувствам се по-умен и е същото, което казвам на другите момчета, на които се опитвам да наваксам и искам да се бия. Колкото по-дълго го оставят, толкова по-трудно ще бъде за тях, защото опитът е най-добрият учител и печеля толкова много всеки ден, когато стъпвам във фитнеса". Междувременно от Sky Sports припомниха как плановете на Джошуа за доминация в тежката категория бяха осуетени от Кобрата - ето защо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички