Ивайло Гоцев посочи най-голямата грешка в подготовката на Джошуа за Пулев, която ще му коства всичко


Ивайло Гоцев посочи най-голямата грешка в подготовката на Джошуа за Пулев, която ще му коства всичко
Снимка: Guliver/GettyImages

6126 0

Мениджърът на претендента на IBF за световната титла в тежката категория на бокса Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, сподели най-голямата грешка на Антъни Джошуа в подготовката му за мача с българина. Гоцев вярва, че това ще му изиграе лоша шега и ще му коства всичко, а светът ще стане свидетел на втора шокираща загуба за британеца след тази от Анди Руис.

Гоцев посочи подбора на Джошуа за спаринг партньори като неправилен, а освен това посочи и защо. Разбира се, той не пропусна отново да залее с похвали Кубрат Пулев и да гарантира на света, че ще бъде приятно изненадан от българина.

"Младите британски лъвчета не са добре подготвения и опитен лъв, който е Кубрат. Те не са точно типът спаринг партньори, от който AJ се нуждае, защото Кубрат е не просто опитен боец. Той може да контролира събитията на ринга, работи добре с крака и има боксови качества. Той има толкова много повече, отколкото хората осъзнават.

Няма замяна за опита и AJ ще научи това. Малките фини детайли като спаринг партньорите правят цялата разлика. Тревор Брайънт, добре, той е добър, но той не удря и наполовина здраво, колкото Пулев - той няма силата. Брайънт е дребен играч от тежката категория, който обича да "танцува наоколо".

Боят между Джошуа и Кубрат ше е такъв, за какъвто британецът няма да се е подготвил. Ще повторим това, което се случи в "Медисън Скуеър Гардън", когато той беше като "заек под светлините" - изплашен и незнаещ какво да прави" - сподели Гоцев и напомни за поражението му от Анди Руис. "А за разлика от тлъстия Анди Руис, Пулев ще спипа Джошуа и ще го нокаутира".

Регистрирай се в DAZN тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички