Американски боксьор: Усик ще победи Джошуа


Американски боксьор: Усик ще победи Джошуа
Снимка: Gulliver/Getty Images

3875 0

Американският боксьор Майкъл Хънтър смята, че световният шампион на IBF, WBA и WBO Антъни Джошуа ще загуби в евентуален близък мач срещу Олександър Усик. Украинецът е задължителен претендент за колана на WBO. Усик се е изправял срещу Хънтър през 2017 година, докато двамата бяха в полутежка категория.

"Мисля, че Усик ще бъде трудно да бъде победен. Антъни Джошуа ще загуби от него със съдийско решение. Когато губиш със съдийско решение, не знаеш какво да направиш. Супертежките искат да преживеят проблеми, те предпочитат да се оказват в нокдаун, за да могат по-късно да се изправят. Но когато ви разкрасяват цяла вечер, може да не те разтърсят, но просто губиш битката", коментира американецът пред ютуб-канала "ITRboxing".

"Мачът с Усик е много специален. Няма нищо конкретно, върху което трябва да работите. Трябва да работите цял живот. Трябва да се окажеш в съвсем друго измерение, за да победиш някой като Усик. Мисля, че Джошуа ще има проблеми с това. Дори не знам дали ще организират този мач. Струва ми се, че Усик ще има проблеми дори с това да убеди тежките бойци да се бият с него. Но ако постигне това, той ще бъде в добра позиция", допълва Хънтър. А какво каза той за Кубрат Пулев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички