Джошуа има два варианта за съперник, ако победи първо Кубрат Пулев


Джошуа има два варианта за съперник, ако победи първо Кубрат Пулев
Снимка: Getty Images/Guliver

1562 0

Антъни Джошуа ще се изправи срещу Олександър Усик, ако не може да се стигне до битка с Тайсън Фюри, това разкри Еди Хърн. Усик запази задължителната си позиция за колана на Джошуа за WBO, след като победи Дерек Чисора по точки в събота.

31-годишният Джошуа вече устно се е договорил за двубой с 32-годишната Фюри, ако първо победи Кубрат Пулев на 12 декември. Но ако споразумението се срине, неговият промоутър предупреди, че 33-годишният Усик ще бъде следващият им претендент.

"Ей Джей иска да се бие с Усик. Всичко е бизнес, парите са важни за тях, но Усик иска световна титла в тежка категория. Ако не успеем да накараме Фюри да се бие и Ей Джей победи Пулев, той ще се бие с Усик на един милион процента", категоричен е Хърн.

Джошуа не се е бил, откакто си върна титлите на WBA, IBF и WBO в Саудитска Арабия срещу Анди Руис миналия декември. А защо мястото на двубоя с Кобрата може да бъде променено - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички