Завръщането на Тайсън Фюри: Ще те залича, момче! Антъни, спирам те в 8 рунда! (ВИДЕО)


Завръщането на Тайсън Фюри: Ще те залича, момче! Антъни, спирам те в 8 рунда! (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

6337 0

Някогашният световен шампион Тайсън Фюри, който сензационно спечели титлата през 2015 година след успех над Владимир Кличко, обяви поредното си завръщане в бокса. След като вече няколко пъти спираше с бокса, сега той отново е на сцената и иска да се бие с Антъни Джошуа.

Той беше категоричен, че лесно ще бие световния шампион, и то преди да са изминали пълните 12 рунда. Освен това се подигра сериозно с битката на Джошуа срещу Такам.

"Антъни Джошуа, ще те спра в 8 рунда. Просто ме гледай. Букмейкърите нищо не разбират - помните ли какви коефициенти дадоха, когато се бих с Кличко. А нощта ми тогава беше твърде лесна! Ще спечеля срещу Антъни с краката си! Не можеш да удариш това, което не виждаш. Най-бързите крака в играта са моите. Да направим най-великата британска битка за всички времена", категоричен беше Тайсън Фюри в профила си в "Twitter".

Това обаче не беше всичко от шампиона. Той публикува свое видео в "Instagram", на което продължи да говори остро срещу Антъни Джошуа, и то на фона на песента "Without me" на Еминем.

"Познайте кой се завръща! Единственият и неповторим! Идвам за теб, бейби! Ще изпълня обещание, което ти дадох преди няколко години - знаеш за какво говоря! И идвам обратно за големия вцепенен мъж, който се изпоти срещу джуджето Такам. Защо би искал да се биеш с Краля на ромите? Аз съм над два метра, над 100 килограма, във форма, страшно бърз. Ще те залича, момче!", категоричен беше Фюри.

Guess who's back running 🏃 @bronzebomber @anthony_joshua counting down the days till I get in with the big stiff man AJ, I see glass. & honest promised wilder I'd kick his ass sea bass,

Публикация, споделена от Tyson Fury (@gypsyking101) на

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички