Драмата с Тайсън Фюри вече писна на всички


Драмата с Тайсън Фюри вече писна на всички
Снимка: Getty Images/Guliver

1657 0

Въпреки че вече два пъти обявява, че е готов да се завърне на боксовия ринг, за пореден път Тайсън Фюри разочарова и малкото останали фенове, които вярват, че той може да се завърне победоносно на световната боксова сцена.

Наскоро в интервю за BT Sport той се нарече "Бумеранга", защото винаги се връща, но въпреки това негово изказване последвалите действия сочат, че няма да го видим скоро на ринга. Бившият световен шампион потвърди, че няма да кандидатства за лиценз да се върне в бокса.

"Мислех дълго и подробно за своето завръщане в бокса, но реших, че няма да кандидатствам за лиценз да се боксирам. След начина, по който си вършат работата, не благодаря", лаконичен беше Фюри, отново намеквайки че няма да го видим да се бие.

Надеждата на феновете е, че все пак Тайсън ще превъзмогне личните си проблеми и ще се завърне, за да се бие с безспорния №1 в бокса в момента Антъни Джошуа. Такъв двубой обаче изглежда все по-нереализуем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички