Именит промоутър беснее: Джошуа не е Али - избяга от Тайсън, а Уайт разкри слабостите му


Именит промоутър беснее: Джошуа не е Али - избяга от Тайсън, а Уайт разкри слабостите му
Снимка: Guliver/GettyImages

3580 0

Боксовият промоутър Франк Уорън подложи на критика любимеца на Британия Антъни Джошуа, след победата му над Карлос Тамак в събота вечер. Ветеранът е на мнение, че Джошуа не бива да бъде сравняван с легендата Мохамед Али, тъй като няма неговите качества.

"AJ трябва да се смущава, че хората го сравняват с Али. Той не е Мохамед Али. Да бъдем реалисти. Антъни Джошуа е добър млад боец, но не е Мохамед Али. Али беше на ринга дълго, дълго време, а не само за 3 битки"", заяви Уорън пред IFL TV.

"Едно от нещата, които той няма, докато Мохамед Али имаше, е това (пипа си брадичката). Защото беше хванат. Това е неприлично за Антъни. Някои от тези момчета трябва да се успокоят. Имаш очи, гледай какво виждаш. Той победи Чарлз Мартин. Чарлз кой? За колана на IBF отряза Тайсън Фюри и направи страхотна, вълнуваща битка за феновете срещу Кличко", продължава той.

"Но нека бъдем честни. Кличко, 18 месеца преди това, беше върнат в училище от Тайсън. Вижте това - вижте как Дилиън Уайт го бие право в лицето. Може да видите спокойно, че в защитата на Джошуа има сериозни пролуки. Искам да го видя срещу Тайсън Фюри. Искам да видя как взима обратно лиценза си, прави няколко боя и после се бие с него", завършва Франк Уорън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички