ВИДЕО: Припомнете си последната безапелационна победа на Тервел

Тервел Пулев ще се боксира за първа титла в кариерата си и това ще случи тази вечер в зала "Арена Армеец". По-малкият от братята Пулеви се изправя срещу Леонардо Бруцезе в опит да спечели европейската титла в полутежка категория.

Победа ще го доближи максимално до голямата цел на Тервел - двубой за световната титла в полутежка категория, който може дори да е за овакантен пояс, защото хегемонът в категорията - Александър Усик, ще се опита да премине в тежка категория. Очаква се срещата довечера да започне около 21 часа, като ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Къде да гледаме битката на Тервел Пулев за европейската титла?

В събота вечер в зала "Арена Армеец" вниманието на милиони българи, а милиони фенове на световния бокс по цял свят, ще е приковано към сблъсъка К...

До момента Пулев е в 11 победи в 11 мача, 10 от които са с нокаут. В началото на юни българският боксьор записа 11-ата си победа на професионалния ринг, след като нокаутира американеца Армандо Анкона още в първия на рунд в двубоя им в Чикаго.

Пред солиден брой български зрители в „Олстейт Арина“ Пулев приключи всичко за малко повече от две минути, за да остане непобеден при професионалистите. Във видеото по-долу може да си припомните успеха на Тервел.  

Двубоят за претендентското място на IBF е в събота вечер и можете да следите Кубрат Пулев - Хюи Фюри НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

Още по темата

Please select answer!